ANWB20ERKEND2015203520LOGO

Logo-handicap small

p

Nous parlons:

frans

duits

engels

nederlands

 

 Welkom op onze site van camping Eguzon "La Garenne". Op 24 April en 13 September 2007 hebben we de koopaktes ondertekend en zijn in de zomer 2007 naar Frankrijk vertrokken, wij; Harjan en Aukje Smit met onze 3 kinderen zijn de eigenaren van camping La Garenne in Eguzon  departement 36 Indre, tussen de provincies de Berry en de limousin in het midden van Frankriijk. Een bestaande camping die de eigenschappen had waarna we zochten, ook de omgeving is in onze ogen een uniek plekje voor een camping maar ook voor onze 3 kinderen om op te groeien.

Wij komen uit Nederland, waar wij sinds 1993 een installatiebedrijf hebben opgebouwd en altijd samen hebben gerund.

Met alle ervaring die wij in de jaren hebben opgedaan als ondernemer en installateur hebben we veel dingen aangepast op Camping La Garenne.

In 2007 en 2008 hebben we de belangrijkste aanpassingen gemaakt, waaronder veel snoeiwerk. We zijn hard aan het werk om voor de komende seizoenen veel veranderingen en vernieuwingen zichtbaar te maken, de keuken heeft voor ieder wat wils, onder andere pizza's, friet, frikadellen, kroketten, loempia's, bitterballen en kipnuggets zijn goed in de smaak gevallen . Er komen vroeg in het voorjaar bijvoorbeeld gasten voor 1 nacht die de pelgrimsroute naar Santiago de compostella in noord Spanje lopen of fietsen, deze groep voorzien we van een simpele maaltijd om de kosten laag te houden.

Heeft u belangstelling hoe onze emigratie is gegaan klik hier voor ons verhaal.

Wij ontvangen u graag op onze camping.

 

Familie Smit

0033 (0) 2 54 47 44 85

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.