Eguzon, departement 36 Indre Reserveer nu

Familie camping Eguzon "La Garenne" ****

Deze gezellige kleine familie camping met verwarmd zwembad in Eguzon ligt vlakbij het meer de Creuse, grenzend aan de Limousin, midden Frankrijk.

Meer over de camping  

Met een heerlijk zwembad!

Onze kleine en gezellige familie camping voor jong en oud in Eguzon beschikt over een verwarmd zwembad en sanitair.

 

Bekijk onze faciliteiten en openingstijden

Prachtige omgeving

De prachtige omgeving biedt veel mogelijkheden, voor kinderen, sportliefhebbers maar ook voor de culturele vakantieganger.

Zien en doen

De camping

De familiecamping ligt bij een oude Franse boerderij met verwarmd zwembad en kleuterbad. In het centrum van het rustieke Eguzon in Midden-Frankrijk. De camping is open van 1 Mei tot 1 Oktober. Daarna, alleen op reservering, 4 dagen rondom 1 november vanwege het kastanje feest in Eguzon.

Ontdek de camping

Faciliteiten

  • Grand-Salon met bibliotheek
  • Verwarmd zwembad met kleuterbad
  • Recreatieruimte met bar en snackkeuken
  • Trampoline, speeltuin, sportveld
  • Activiteiten voor jong en oud
Onze faciliteiten

Verhuur accommodaties

De verhuur van de mobile-homes, kampeerchalet of toercaravan start vanaf 4 mei tot 1 oktober, en op reservering ook het eerste weekend van november tijdens kastanjefeest

Bekijk onze stacaravans

Camping La Garenne in Midden-Frankrijk

Camping Eguzon "La Garenne" staat voor privacy, rust en ruimte. Gelegen departement 36 Indre, in het zuiden van de provincie de Berry, grenzend aan de Limousin, Midden-Frankrijk.

Onze kleine en gezellige familiecamping biedt 69 ruime campingplaatsen; verdeeld in 4 verhuur accommodaties(1 kampeerchalet, 2 stacaravans en 1 toercaravan), 45 mooie ruime kampeerplaatsen waaronder comfort en grote comfort plaatsen en 14 kort verblijf kampeerplaatsen.

Vlakbij Camping la Garenne ligt een groot stuwmeer dat geschikt is voor verschillende watersportactiviteiten. Ook heeft het een verwarmd zwembad en een prachtige omgeving.

Camping la Garenne is opgericht in 1977, en wordt gerund sinds 2007 door het Nederlandse echtpaar Harjan en Aukje Smit.